Servei de telefonia mòbil de 4ª Generació
Es comunica que el servei de telefonia mòbil de 4ª Generació (4G a la banda de 800 MHz), pot produir afectacions a la recepció de la televisió digital terrestre (TDT).
Per solucionar aquestes afectacions i garantir que la posada en servei de les estacions base de telefonia mòbil no afecti la TDT, l'entitat LLEGA800 porta a terme les actuacions tècniques necessàries en les instal·lacions de recepció dels usuaris de TDT. Aquestes actuacions són de caràcter gratuït per als ciutadans afectats.

Per la qual cosa, s'informa que d'aquí a quinze dies, des de la data 28 d'abril de 2017, finalitzarà definitivament el termini per a sol·licitar les actuacions gratuïtes, per part dels usuaris de la TDT, per a les possibles afectacions ocasionades pels nodes 4G a la banda 800 MHz.

En el futur, es podrien encendre noves estacions base de telefonia mòbil, a la banda de 800 MHz, si així ho consideressin necessari els operadors per millorar aquest servei, en aquest cas es tornaria a informar a l’Ajuntament i s'atendrien de forma gratuïta les incidències que es produïssin.

En cas de qualsevol dubte sempre es pot trucar al telèfon gratuït de l'Oficina Tècnica d'Ajuntaments de LLEGA800, 900 831 902 on se li facilitarà tota la informació referent a les possibles afectacions ocasionades per estacions base de telefonia mòbil al seu municipi o en municipis limítrofs. Si els veïns del municipi volen posar-se en contacte amb llega800, poden trucar al 900 833 a 999.
Bookmark and Share

Documents de descàrrega i enllaços